ГоловнаСуспільствоПодії

В Ізмаїлі підірвали машину співробітника кримінальної поліції (оновлено)

Постраждали дружина і донька правоохоронця.

В Ізмаїлі підірвали машину співробітника кримінальної поліції (оновлено)
Фото: http://dumskaya.net

Увечері в неділю в Ізмаїлі Одеської області підірвали автомобіль співробітника кримінальної поліції Андрія Прокурора. Постраждала його дружина - співачка Катерина Пуйческу - і їхня дочка, пише видання "Думская".

Факт вибуху підтвердили в прес-службі поліції Одеської області.

"Сьогодні на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Нахімова прогримів вибух. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Ізмаїльського відділу поліції. Було встановлено, що вибухнув автомобіль, що належить працівнику кримінальної поліції. У результаті вибуху постраждали дружина і дитина поліцейського ", - йдеться в повідомленні.

Як пише "Думська", вибух стався близько 19:00 у дворі будинку сім'ї. У момент НП правоохоронець сів у машину, а його дружина з дитиною тільки підходили до неї. Поліцейський не отримав жодних травм, а у жінки перелом і рани від осколків скла. Дівчинку теж поранило осколками.

"Вибуховий пристрій не був потужним, було більше диму. Мабуть, злочинці хотіли налякати. Якби всі члени сім'ї перебували в машині, то від самого вибуху, швидше за все, ніхто не постраждав би", - зазначає видання.

Злочинці "засвітилися" на запису автореєстратора, який долучено до матеріалів справи.

Оновлення. Вибух автомобіля поліцейського в Ізмаїлі кваліфікували за двома статтями Кримінального кодексу - посягання на життя співробітника правоохоронного органу та незаконне поводження з вибухівкою. Про це повідомила прес-секретар Нацполіції Одеської області Любов Гордієвська, передає "112 Україна".

"З місця вилучили уламки і фрагменти вибухового пристрою та направили їх на експертне дослідження. До ЄРДР внесено дві статті ККУ. Це ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) і ст. 263 ч. 1 (незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами). Зараз створена окрема слідчо-оперативна група, яка розслідує саме цей злочин", - сказала Гордієвська.

Нагадаємо, у квітні в позашляховику Toyota RAV4, що належить меру Ізмаїла Андрію Абрамченку, виявили вибуховий пристрій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram