ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Херсона знайшли підпільний швацький цех з нелегальними мігрантами

Іноземці робили куртки, спортивний одяг та сумки. 

Поліція Херсонської області цього тижня виявила в одному з населених пунктів біля облцентру  підпільний цех з пошиття одягу. На виробництві працювали і жили 16 дорослих іноземців із трьома дітьми. 

Фото: hr.npu.gov.ua

Як повідомляється на сайті поліції, поліцейські отримали інформацію, що у двоповерховій будівлі в передмісті Херсона живуть і працюють іноземці без документів. Під час перевірки інформації стало відомо, що на першому поверсі будівлі вони шили одяг, а на другому жили в однокімнатних приміщеннях в антисанітарних умовах. 

Фото: hr.npu.gov.ua

Фото: hr.npu.gov.ua

У цеху іноземці робили чоловічі та жіночі куртки, спортивний одяг, сумки.

Поліцейські вилучили вже готову продукцію, 20 швацьких машинок та інше обладнання. Усі іноземці перебувають на території України з порушеннями міграційного законодавства.

В організації незаконного бізнесу підозрюється місцевий житель. Зараз поліцейські проводять заходи щодо встановлення його місця перебування та затримання. Вирішують питання про порушення кримінального провадження за ст. 172 Кримінального Кодексу України "Грубе порушення законодавства про працю" та ст. 358 КК "Підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram