ГоловнаСуспільствоПодії

Психічно хворий киянин убив батька, матір і двох сестер (оновлено)

Вилучено два кухонні ножі та сокиру.

У п'ятницю ввечері на лінію 102 у Києві надійшов виклик про те, що в квартирі на вулиці Якубовського біля іподрому чоловік скоїв вбивство.

Фото: Віталій Мірошниченко

Як повідомляє кореспондент LB.ua з місця події, поліцейські знайшли чотири трупи трьох жінок і чоловіка. Як виявилося, психічно хворий син жорстоко розправився з батьком, матір'ю та двома сестрами. За словами сусідів, чоловік тривалий час перебував на обліку у психіатра, а останнім часом змінився у поведінці - став відлюдкуватим і агресивним.

Обставини події встановлює слідча група.

Фото: Віталій Мірошниченко

Оновлення. Як повідомляє поліція Києва, в квартирі знайшли тіла подружжя 1949 і 1952 років народження і двох дочок, 1976 і 1979 р. н.

"Тут же, в одній з кімнат, поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у розправі над сім'єю. Це - син убитого подружжя, 1975 р. н., який має проблеми з психічним здоров'ям", - сказано в повідомленні.

Вилучено кухонний ніж, сокиру і ще один ніж, який двірник знайшла біля під'їзду.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше людей) Кримінального кодексу України. За розправу над сім'єю затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram