ГоловнаСуспільствоПодії

Дніпропетровський підприємець заявив, що впізнав одного з учасників перестрілки в Дніпрі

Саакян нібито погрожував йому автоматом.

Дніпропетровський підприємець-фермер Василь Кузнєцов заявив, що впізнав одного з учасників перестрілки в Дніпрі, а також розповів про обставини зустрічі з ним, пише Busіness.ua.

Кузнєцов дав виданню невелике інтерв'ю, в якому розповів про обставини зустрічі з пораненим у перестрілці в центрі Дніпра Едмондом Саакяном. Кузнєцов стверджує, що зустрічався з Саакяном в селі Всесвятське неподалік від Попасної близько місяця тому. В село підприємець приїхав для зустрічі з якимось місцевим жителем, якого хотів найняти на роботу і спільно розвивати аграрний бізнес.

За словами Кузнєцова, їх з його майбутнім партнером оточили якісь люди, серед яких був і Саакян, погрожували йому і наставили на нього зброю. Підприємець стверджує, що впізнав Саакяна по телевізору.

Кузнєцов також повідомив, що ще в червні, відразу після погроз, які, за його словами, виходили від учасника перестрілки в Дніпрі, звернувся із заявою про скоєння кримінального злочину до начальника Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області Віталія Глуховери.

Фото: business.ua

Нагадаємо, 24 липня в Дніпрі сталася перестрілка, в результаті чого загинули двоє колишніх бійців АТО, а п'ятеро учасників отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram