ГоловнаСуспільствоПодії

Ґвалтівник 15-річної дівчинки отримав у Миколаївському СІЗО смертельні травми

За офіційною версією, він "спіткнувся і впав".

Ґвалтівник 15-річної дівчинки отримав у Миколаївському СІЗО смертельні травми
Фото: mk.npu.gov.ua

У Миколаєві вранці 30 липня в Лікарні швидкої медичної допомоги помер 46-річний рецидивіст, якого підозрюють у зґвалтуванні 15-річної дівчинки.

Про це пише місцеве видання "Преступности.НЕТ" з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

24 липня в одному з миколаївських парків було зґвалтовано 15-річну дівчинку. Ґвалтівник відібрав у неї одяг і два мобільних телефони. Постраждалу помітили перехожі, які допомогли їй та викликали поліцію.

Через півгодини патрульні затримали за підозрою в цьому злочині рецидивіста, який був на автостанції і намагався виїхати з Миколаєва. Як виявилося, затриманий неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини, за ґратами він провів 19,5 років, двічі судимий за зґвалтування (на 7 та 4 роки).

Після затримання суд заарештував кримінальника на час слідства і помістив його до СІЗО.

Через кілька днів він опинився в лікарні. За офіційною версією, підозрюваний, який перебував у СІЗО, повертався з прогулянки, спіткнувся на сходах і впав. В результаті цього він отримав важкі травми, з якими його було госпіталізовано до ЛШМД. Водночас травми виявилися смертельними для підозрюваного.

Головний лікар ЛШМД Олександр Дем'янов пояснив, що підозрюваний отримав черепно-мозкову травму, яка характерна для падіння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram