ГоловнаСуспільствоПодії

Третьому учасникові перестрілки в Дніпрі вручили підозру в лікарні

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Третьому учасникові перестрілки в Дніпрі вручили підозру в лікарні
Фото: informator.dp.ua

Правоохоронці вручили повідомлення про підозру третьому учасникові перестрілки в Дніпрі 24 липня, під час якої загинули двоє учасників антитерористичної операції.

Інформацію про це підтвердили в обласному управлінні поліції, повідомляє "Радіо Свобода".

За даними поліції, вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

У цей час він перебуває в лікарні, а ще двоє учасників перестрілки, яким суд уже обрав запобіжний захід, - у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, 24 липня біля кафе "Дім" у Шевченківському районі Дніпра четверо осіб під'їхали на машині до групи ветеранів АТО. Почався обмін репліками, а потім ці четверо раптово відкрили вогонь з автоматичної зброї.

У результаті обстрілу загинув на місці Олексій Вагнер, колишній боєць-доброволець 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади, учасник сутичок 9 травня в Дніпрі. Боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук отримав важке поранення і помер по дорозі в лікарню.

Адвокат, волонтер і колишній доброволець 20-го мотопіхотного батальйону Едмонд Саакян отримав наскрізне поранення в живіт. Він був озброєний і вогнем у відповідь зумів поранити чотирьох нападників.

31 липня стало відомо, що одного з учасників перестрілки, 36-річного Давида Калашникова вивезли за кордон. Він перебував у лікарні, тож йому, а також ще одному учасникові перестрілки - Давиду Пабілеру, не було пред'явлено підозру з огляду на їхній важкий стан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram