ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові сина колишнього нардепа- "регіонала" спіймали п'яним за кермом

Інспектори склали на водія адмінпротокол.

У Харкові сина колишнього нардепа- "регіонала" спіймали п'яним за кермом
Фото: facebook.com/myharkov

У Харкові патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого перебував нетверезий син екс-депутата Верховної Ради Олега Каратуманова Дмитро.

Про це повідомляє місцевий сайт 057.ua з посиланням на поліцію.

У неділю ввечері від оператора "102" патрульним поліцейським надійшов виклик про те, що вулицею Сумською їздить автомобіль Mercedes Gelandewagen, за кермом якого, радше за все, нетверезий водій.

"Патрульні зупинили автомобіль. Під час спілкування інспектори помітили у водія виразні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння. Інспектори склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (щодо відмови). Надалі оформлені матеріали передадуть на розгляд суду", - розповіли в управлінні патрульної поліції.

Як з'ясувалося пізніше, за кермом перебував син екс-депутата Ради Каратуманова.

"На вулиці Сумській копи зупинили бухого Дмитра Каратуманова. Дімка закрився в Геліку (ред. - Mercedes Gelandewagen) зі своїми друзями. До цього молодшого Каратуманова батько-депутат відмазав від ДТП, де Дімка збив насмерть хлопця. Документів у Каратуманова-молодшого немає. На місці присутні його адвокат, а також брати, які всіляко продумують, як же відмазати Дімку від водіння у п'яному стані", - йдеться в повідомленні спільноти "Жить в Харькове" у Фейсбуці.

У патрульній поліції цю інформацію не підтвердили і не спростували.

Нагадаємо, 2008 року 17-річний Дмитро Каратуманов збив насмерть 19-річного студента і втік з місця ДТП. Автомобіль пізніше знайшли міліціонери. Кримінальне провадження відкривали за фактом аварії, але в підсумку його закрили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram