ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваного у справі про стрілянину у Дніпрі 24 липня вивезли за кордон

Головлікар лікарні імені Мечникова підтвердив цю інформацію.

Підозрюваного у справі про стрілянину у Дніпрі 24 липня вивезли за кордон

36-річного Давида Калашникова - одного з підозрюваних у стрілянині в Дніпрі, в якій загинули двоє колишніх учасників АТО - вивезли за кордон.

Про це повідомляє "Цензор.Нет" із посиланням на джерело.

Зазначають, що Калашникова непритомним вивезли з лікарні імені Мечникова під виглядом переведення в іншу медустанову. Він мав проникаюче поранення черевної порожнини, вогнепальне сліпе поранення правої сідниці, наскрізне поранення правого колінного суглоба.

Калашникову і ще одному учаснику перестрілки Давиду Пабілеру не оголосили підозру через їхній тяжкий стан.

Також повідомляють, що за кордон виїхав і Шалом Нахшон - організатор зустрічі, яка переросла в перестрілку.

Головлікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко підтвердив цю інформацію в коментарі "112 каналу".

Він розповів, що Калашников попросив відвезти його на обстеження в іншу медустанову з потужнішим томографом. Він поїхав у "кареті" швидкої допомоги і назад не повернувся.

Головлікар повідомив, що від поліції не було застережень з приводу того, що Калашникову не можна покидати лікарню.

Нагадаємо, 24 липня біля кафе "Дім" у Шевченківському районі Дніпра чотири людини під'їхали машиною до групи ветеранів АТО. Почався обмін репліками, а потім ці четверо раптово відкрили вогонь з автоматичної зброї.

У результаті обстрілу на місці загинув Олексій Вагнер, колишній боєць-доброволець 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади, учасник сутичок 9 травня в Дніпрі. Боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук отримав тяжке поранення і помер дорогою в лікарню.

Адвокат, волонтер і колишній доброволець 20-го мотопіхотного батальйону Едмонд Саакян отримав наскрізне поранення в живіт. Він був озброєний і вогнем у відповідь зумів поранити чотирьох нападників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram