ГоловнаСуспільствоВійна

Підозрюваному в організації вбивства євромайданівця Вербицького вручили підозру

Ще 10 підозрюваних перебувають у розшуку.

Підозрюваному в організації вбивства євромайданівця Вербицького вручили підозру
Фото: facebook/olya.tarasovych

Справу 11-го підозрюваного у вбивстві активіста Майдану Ігоря Вербицького і викрадення тепер уже народного депутата Ігоря Луценка розгляне Печерський районний суд сьогодні о 17:50.

Про це повідомила адвокат потерпілих майданівців Євгенія Закревська у Фейсбуці.

Раніше суд прийняв клопотання прокуратури на арешт нового підозрюваного.

"Клопотання прийняли. Це реально ваша заслуга! Спасибі!! Але це півсправи. Тепер його повинні розглянути. Прокуратура просить утримання під вартою. Судове засідання відбудеться сьогодні о 17:50", - написала адвокат.

Депутат Мустафа Найєм на своїй сторінці у Фейсбуці назвав ім'я підозрюваного - Олександр Волков, і опублікував його фотографію.

Напередодні в коментарі "Громадському радіо" прокурор у цій справі Олексій Донський розповів, що Печерський райсуд відмовлявся реєструвати клопотання про запобіжний захід підозрюваному у справі про вбивство Ігоря Вербицького і викрадення Ігоря Луценка. За словами прокурора, сьогодні 11-му підозрюваному вручили підозру, однак 10 попередніх перебувають у розшуку.

Нагадаємо, Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрали з приміщення Олександрівської лікарні у ніч на 21 січня. Просто з кабінету лікаря їх вивезли за місто, катували, били, а потім викинули в лісі під Києвом у різних місцях. Ігорю Луценку вдалося врятуватися, а Юрій Вербицький був знайдений мертвим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram