ГоловнаСуспільствоПодії

На будмайданчику ТРЦ на "Героїв Дніпра" сталася НП, - соцмережі

На місце події прибули поліція і "труповоз".

У Києві на будівництві торгово-розважального центру над станцією метро "Героїв Дніпра", проти якого протестували місцеві жителі, сталася НП.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

За їхньою інформацією, увечері в п'ятницю станції "Героїв Дніпра" та "Мінську" закрили, можливо, через підтоплення. Офіційного підтвердження Київського метрополітену щодо цього наразі немає.

Разом з тим користувачі соцмереж повідомляють, що сьогодні вранці робітники з сумками масово покидали будмайданчик на "Героїв Дніпра". До вечора туди приїхала поліція. За словами очевидців, на будмайданчику немає навіть охорони. Біля в'їзду стоїть машина охоронної фірми. Пізніше туди під'їхав автомобіль для перевезення трупів. Є інформація про трьох загиблих.

Фото: Фейсбук/Проти будівництва над станцією метро Героїв Дніпра

Фото: Фейсбук/Проти будівництва над станцією метро Героїв Дніпра

Як повідомлялося, восени 2016 року над станцією метро "Героїв Дніпра" несподівано почалося будівництво ТРЦ під назвою "Оазис". Пішохідна площа, де розташовані виходи з метро, була закрита заради робіт з хімічного укріплення ґрунтів, але потім виявилося, що тут з'явиться трирівневий торговий центр.

Місцеві жителі неодноразово виступали проти будівництва.

На початку жовтня влада Києва показала, які роботи проводяться на станції метро "Героїв Дніпра". Мова йшла про укріплювальні роботи та покращення гідроізоляції.

На початку лютого мер Києва Віталій Кличко заявив, що мешканці будинків біля метро "Героїв Дніпра" підтримали будівництво торгово-розважального центру над станцією. Таким чином, будівництву дали "зелене світло".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram