ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" запускає другий поїзд "Київ - Перемишль" з 24 серпня

Поїзд зупинятиметься у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі та Львові.

"Укрзалізниця" запускає другий поїзд "Київ - Перемишль" з 24 серпня

"Укрзалізниця" призначила другий поїзд "Київ - Перемишль" з 24 серпня.

Про це повідомляють на сайті УЗ.

"Укрзалізниця" призначила другу пару поїздів "Інтерсіті+" №715/716 "Київ, Львів - Перемишль". Вона буде курсувати з 24 серпня 2017 через Вінницю, Хмельницький і Тернопіль... Поїзд №715 відправлятиметься зі станції "Київ-Пасажирський" о 06:52 і прибуватиме до Перемишля о 15:05. Поїзд №716 відправлятиметься зі станції "Перемишль" о 13:07 і прибуватиме на ст. "Київ-Пасажирський" о 23:10", - йдеться в повідомленні.

"Другий поїзд у напрямку Перемишля - це оперативна реакція на зростаючий попит у цьому напрямку. Це частина системної і масштабної роботи з розвитку залізничного пасажирського сполучення Україна - Європейський Союз. Окрім того, цей поїзд дасть можливість жителям Вінниці, Хмельницького та Тернополя швидко і комфортно подорожувати в Європу", - зазначив голова УЗ Войцех Бальчун.

Нагадаємо, в грудні минулого року "Укрзалізниця" вирішила продовжити Інтерсіті "Київ - Львів" до польського Перемишля. 23 грудня новий швидкісний поїзд Інтерсіті+ "Київ - Львів - Перемишль" здійснив перший рейс. Поїзд курсує щодня і, за даними залізничників, він швидко стає все популярнішим серед пасажирів. У січні Кабмін спростив проходження митниці для пасажирів цього поїзда.

"Укрзалізниця" також планує запустити поїзд сполученням Мукачево - Будапешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram