ГоловнаСуспільствоПодії

Пограбований в центрі Одеси чоловік відмовився заявляти про те, що трапилося

У поліції припустили, що потерпілий займався фінансовими махінаціями.

Пограбований в центрі Одеси чоловік відмовився заявляти про те, що трапилося

Чоловік, якого сьогодні в Одесі пограбували, відмовився подавати заяву про те, що трапилося. Про це повідомив радник голови Національної поліції України в Одеській області Руслан Форостяк, передає "112 Україна".

"Сам постраждалий, коли його розшукали і встановили за номером автомобіля, відмовився від будь-яких заяв щодо будь-якої шкоди, яка була заподіяна його майну або заперечував факт, що його пограбували. Хоча на відео видно, що було вилучено сумку чи рюкзак з правого заднього вікна автомобіля, на який було скоєно напад", - сказав він.

Що стосується грабіжників, то поліція припускає, що їх було четверо - троє на вулиці і водій за кермом.

"За камерами простежили, був оголошений план "Перехоплення" в місті, за рухом автомобіля. Автомобіль з міста не виїхав, перебуває на території міста, але номерні знаки використані з чужого автомобіля, який також був розшуканий і зупинений. Виявили, що зловмисники використовували номери автомобіля, які були викрадені кілька місяців тому", - розповів Форостяк.

Крім цього, він зазначив, що потерпілий, ймовірно, займався фінансовими махінаціями.

"Є підстави вважати, що потерпілий займався якимись незрозумілими фінансовими операціями. Ми розуміємо, що ці грабіжники або знали про його операції, або мали стосунок до його діяльності. Я з наявних фактів та ходу розслідування можу з упевненістю говорити, що особи будуть встановлені, але, на жаль, за відсутності заяви потерпілого будуть притягнуті до відповідальності за фактом хуліганських дій, які мали місце", - підсумував радник голови Нацполіції.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі було скоєно розбійний напад у відділенні банку. За словами очевидців, троє чоловіків з пістолетом, молотками і битами напали на автомобіль Hyundai Tucson з київськими номерами, в якому перебував підприємець, який щойно забрав з банку велику суму готівкою. Нападники розбили вікна в машині, кілька разів вистрілили в повітря і забрали сумку з грошима, після чого зникли на Skoda Octavia білого кольору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram