ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі батько викинув кошеня дочки з 14 поверху

Його затримали патрульні.

В Одесі батько викинув кошеня дочки з 14 поверху
Фото: facebook.com/victoria.voloshina.9

У середу ввечері 40-річний житель Одеси викинув кошеня з вікна помешкання на 14 поверсі.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

Інформація про знущання над твариною в одній з багатоповерхівок на вулиці Середній надійшла правоохоронцям 26 липня близько 23 години. За адресою поліцейські побачили мертву тварину і неповнолітню дівчинку, яка сиділа біля улюбленця і плакала. Вона розповіла, що під час сімейної сварки батько викинув кішку з вікна. Патрульні затримали 40-річного чоловіка. Свою провину він визнав. Йому тепер загрожує стаття 299 Кримінального кодексу - жорстоке поводження з тваринами.

Очевидець інциденту Вікторія Волошина повідомила у фейсбуці, що дівчинка стояла внизу і кошеня впало просто поруч із нею. "Природно, воно не вижило, пішла дитяча істерика - і на крик збіглися мешканці, є свідки. Негайно спустився і сам винуватець торжества, продемонструвавши крайній ступінь неадекватності і впевненості у своїй правоті. Приїхала поліція, пообіцявши не спускати справу на гальмах, але ми хочемо, щоб Одеса знала своїх "героїв" в лице!" - написала вона.

За словами очевидців, так батько вирішив покарати дочку за пізнє повернення додому.

Нагадаємо, 24 липня Голосіївський районний суд Києва засудив до шести місяців арешту киянина Дмитра Кияницю, який навесні 2016 року до півсмерті побив свою кішку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram