ГоловнаСуспільствоПодії

29 сімей з багатоповерхівки в Голосієві, де стався вибух, попросили про переселення

Відселення планують у найближчі гуртожитки.

29 сімей з багатоповерхівки в Голосієві, де стався вибух, попросили про переселення
Фото: Захист і Реконструкція Країни" - ГО "ЗіРКа"

В результаті вибуху в багатоповерхівці в Голосіївському районі Києва 29 сімей звернулися до столичної влади з проханням про евакуацію. Всього в постраждалому під'їзді було 36 квартир.

Про це повідомив заступник голови Київської міськадміністрації Петро Пантелєєв, передає Громадське.

"Люди на ніч точно не повернуться до квартир. Інші під'їзди не постраждали від вибуху. Газопостачання найближчим часом не буде, щодо електрики і води, то ми проведемо певні роботи, щоб забезпечити їх поставку", - сказав він.

Пантелєєв додав, що під постраждалим будинком є автомобіль, який буде постачати воду для людей.

"Відселення плануємо в найближчі гуртожитки, раніше обговорювався варіант на Празькій та Оболонській. Зараз у нас є варіанти близького розселення, наразі ведемо переговори з власниками тих приміщень", - додав Пантелєєв.

За останніми даними, 19 осіб погодилися переселитися до гуртожитку.

Нагадаємо, в середу, 26 липня в Голосіївському районі Києва на вулиці Бурмістренка, 12 стався вибух у житловій багатоповерхівці. В результаті вибуху загинула жінка, ще одна отримала травми і доставлена в лікарню.

За інформацією ДержНС, людей під завалами не залишилося, наразі евакуйовано 34 мешканці. Дозвіл на повернення у квартири нададуть тільки після огляду місця інциденту комісією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram