ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві затримали трьох військовослужбовців, які побили і пограбували перехожого

Хлопці самовільно покинули військову частину.

У Миколаєві затримали трьох військовослужбовців, які побили і пограбували перехожого
Фото: Пресс-служба полиции

У Миколаєві правоохоронці затримали трьох військовослужбовців, які побили і пограбували перехожого.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції в Фейсбуці.

Затримані - 21-річні чоловіки, двоє - уродженці Черкаської області, один - Кіровоградської.

"Молоді люди самовільно покинули територію військової частини, де проходили службу за контрактом, і поїхали в місто відпочивати. Розваги хлопців закінчилися відкриттям кримінального провадження і, за погодженням з органами прокуратури, затриманням у порядку ст. 208 КПК України. Досудове слідство триває, обирають запобіжний захід", - йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що до них звернувся 24-річний місцевий житель, який розповів, що в Заводському районі на нього напали троє невідомих, побили його та відібрали мобільний телефон і взуття.

Невдовзі правоохоронці помітили на одній із вулиць схожих за описом молодих людей і затримали їх. Під час особистого огляду в одного з них виявили телефон потерпілого.

Під час слідчих дій хлопці зізналися в скоєному і розповіли про обставини правопорушення. Як з'ясувалося, того вечора вони самовільно покинули територію військової частини і вирушили в місто відпочивати. Там вони спробували увійти в місцевий розважальний заклад, але охоронці їх не пустили. Тоді вони, напившись спиртного, вирішили пограбувати перехожого.

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб), їх затримано в порядку ст. 208 КПК України. Також про інцидент повідомили командування військової частини.

Нагадаємо, раніше суд у Чернігівській області засудив колишнього військовослужбовця до двох років позбавлення волі за дезертирство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram