ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала 6 осіб за знесення МАФів біля станції метро "Лісова" у Києві

Вилучено 4 одиниці важкої будівельної техніки

Поліція затримала 6 осіб за знесення МАФів біля станції метро "Лісова" у Києві
Фото: Александр Рудоманов

За різні правопорушення при несанкціонованому знесенні частини кіосків на ринку біля станції метро "Лісова" в Києві поліція затримала 6 осіб.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП у Києві.

"Під час припинення несанкціонованих дій групи громадян за різні правопорушення було затримано 6 осіб, яких доставили в Деснянське управління поліції. Також на місці події вилучено 4 одиниці важкої будівельної техніки і різні предмети, які в подальшому будуть мати значення речових доказів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці зібралося близько 100 чоловік, які йдуть в напрямку станції метро "Лісова". На місце події виїхали патрульні і слідчо-оперативна група.

Після прибуття правоохоронці встановили, що група громадян за допомогою тракторів і екскаваторів намагалися демонтувати огорожу і МАФи, в яких здійснювалася підприємницька діяльність. У результаті невідомі пошкодили огорожу і 4 МАФи.

"На цей час сторона, яка здійснювала демонтаж торгових точок, не надала поліції ніяких дозвільних документів. Під час огляду місць події співробітники Деснянського УП задокументували факти скоєння крадіжок чужого майна. У результаті пошкодження однієї торгової точки підприємець виявила пропажу декількох сумок, які згодом поліцейські знайшли і повернули власниці. Друга заява надійшла від людини, у якої з пошкодженого кіоску викрали ноутбук", - наголошується в повідомленні.

Під час огляду місця правоохоронці задокументували факти скоєння крадіжок чужого майна.

Відкрито провадження за ознаками ст. 356 (самоправність) і ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу, вживаються заходи щодо накладення арешту на вилучену техніку.

У поліції зазначають, що під час зазначених подій небезпечні пристрої та заборонені предмети не використовувалися. Отже ніхто не постраждав і за медичною допомогою не звертався.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram