ГоловнаСуспільствоПодії

У Коломиї 16-річний петеушник до напівсмерті побив колишнього віце-мера міста

Причиною конфлікту стала побутова сварка.

У Коломиї 16-річний петеушник до напівсмерті побив колишнього віце-мера міста

У понеділок, 24 липня, в Коломиї 16-річний студент другого курсу місцевого профтехучилища до напівсмерті побив колишнього віце-мера міста Тараса Яворського.

Про це повідомив начальник поліції Коломиї Остап Білейчук місцевому телеканалу НТК.

Бійка відбулася біля залізничного вокзалу близько 5-ї години ранку. Яворський перебував у компанії ще двох чоловіків. Біля цілодобового магазину, який розташований навпроти вокзалу, між ним і студентом виникла сварка, яка потім переросла в бійку.

"Ця особа [студент] завдала кількох ударів в обличчя, в результаті чого Тарас Орестович упав. Ця особа продовжила завдавати ударів ногами, чим заподіяла тяжких тілесних ушкоджень", - розповів поліцейський.

Яворський перебуває в лікарні Івано-Франківська, де йому зробили операцію. У нього діагностували забій головного мозку, перелом кісток черепа, множинні забої м'яких тканин голови та обличчя. За словами Білейчука, чоловік перебуває у тяжкому стані.

Студента, у якого раніше не було проблем із законом, затримали. Він співпрацює зі слідством і визнає свою провину. За інформацією поліції, проти нього порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу - умисне тяжке тілесне ушкодження.

Яворському 47 років. У 2011-2015 роках він був першим заступником міського голови Коломиї. Був бізнес-партнером родини мера міста Ігоря Слюзара в будівельному бізнесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram