ГоловнаСуспільствоПодії

Прийомні батьки спалили тіло померлої 6-річної доньки в Кривому Розі

Спочатку вони заявили, що дитина загубилася.

Прийомні батьки спалили тіло померлої 6-річної доньки в Кривому Розі
Фото: facebook.com/tatyana.kudryavtseva

Поліція Кривого Рогу 21 липня повідомила про підозру двох місцевих жителів Юрія і Тетяну Кудрявцевих. Їх звинувачують за трьома кримінальними статтями у зв'язку зі зникненням 6-річної прийомної дочки Аміни Менго.

3 червня батьки заявили в поліцію про те, що загубили свою шестирічну дочку на дорозі, коли вона попросилася в туалет. Незабаром в ЗМІ з'явилися альтернативні версії цієї події. Стверджувалося, зокрема, що прийомні батьки, які заявили про зникнення дівчинки, насправді спалили її тіло, а останки втопили у водоймі.

24 липня начальник слідчого відділу Криворізького відділу поліції Олександр Гоптарев підтвердив цю версію.

Причина смерті дівчинки ще не встановлена, але слідчі впевнені в тому, що 2 червня в лісосмузі Миколаївської області прийомні батьки спалили її тіло в металевій духовці. Після цього духовку викинули у водойму, а останки загорнули в поліетиленовий пакет і привезли додому.

Потім цей пакет прив'язали до шлакоблоку і викинули в глибокий кар'єр, розташований у Кривому Розі.

Прийомний батько зізнався у скоєному і показав місце, де все відбувалося.

Під час проведення молекулярно-генетичного дослідження правоохоронці встановили, що останки належать дівчинці з ймовірністю майже 100%.

Слідство триває, версії смерті дитини перевіряють.

Прийомним батькам повідомлено про підозру у скоєнні злочину за 297 статтею Кримінального кодексу України (наруга над місцем поховання або над тілом померлого) і за статтями Кримінального кодексу 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) і 384 (завідомо неправдиве показання).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram