ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Боєць постраждав від обстрілу в районі Мар'їнки.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

Упродовж минулої доби незаконні збройні формування на Донбасі 14 разів порушили перемир'я. Один український військовий отримав поранення.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку бойовики близько першої години ночі в неділю з гранатомета і стрілецької зброї били по опорних пунктах біля Авдіївки. Військові відкривали вогонь у відповідь. Окрім того, дві міни калібру 82 міліметри бойовики випустили по шахті Бутівка. Увечері по цій позиції, а також поблизу Кам'янки вели вогонь з гранатометів.

На Луганському напрямку ворог застосовував стрілецьку зброю біля селищ Кримське і Малинове. З гранатометів і мінометів бойовики двічі стріляли по Кримському, Новоолександрівці, з БМП - по Новозванівці.

На Маріупольському напрямку близько 20:00 бандформування застосовували гранатомети і стрілецьку зброю в районі Мар'їнки. У результаті цього обстрілу один військовослужбовець сил АТО отримав поранення. Крім того, під гранатометним вогнем опинилися і будинки мирних жителів селища.

Нагадаємо, близько 11:00 бойовики відкрили вогонь по домівках мирних жителів селища Зайцеве. У результаті обстрілу повністю згоріли три будинки.

За тиждень на Донбасі загинули 12 бійців сил АТО. Один - у п'ятницю, п'ятеро - в четвер, четверо - в середу, ще двоє - у вівторок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram