ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумській області затримали трьох громадян РФ за нелегальний перетин кордону

Росіян притягнуть до адміністративної відповідальності.

У Сумській області затримали трьох громадян РФ за нелегальний перетин кордону
Фото: http://dpsu.gov.ua

У ніч на суботу прикордонний наряд Сумського загону за 100 метрів від держкордону поблизу населеного пункту Рясне Краснопільського району Сумської області затримав трьох порушників державного кордону України.

Всі троє чоловіків виявилися громадянами Російської Федерації, які пішки перетнули російсько-український кордон поза пунктами пропуску, повідомляє Держприкордонслужба.

39-річний чоловік мав біля собе військовий квиток, 27-річний - внутрішній паспорт громадянина РФ, а 15-річний - не мав зі собою жодного документа, що посвідчує особу.

Затриманих доставили в прикордонний підрозділ для фільтраційних заходів.

За незаконний перетин державного кордону України на 27-річного росіянина складено матеріали за ст. 204-1 КУпАП, 39-річний чоловік затриманий на строк до 3-х діб для встановлення особи, після чого за незаконне перетинання держкордону його також буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Неповнолітнього передадуть представникам служби у справах дітей Краснопільської райдержадміністрації.

Всього з початку 2017 року прикордонники Сумського загону затримали 196 порушників державного кордону, з них 16 нелегальних мігрантів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram