ГоловнаСуспільствоПодії

Убивцю з РФ застрелили з автомата на парковці ТРЦ біля метро "Чернігівська" в Києві (оновлено)

Стрільці втекли в автомобілі, покинувши АК.

Близько 23:20 19 липня на парковці торгово-розважального центру "Проспект" поблизу станції метро "Чернігівська" в Києві невідомі з автомата і пістолета вбили чоловіка.

Убивці, зробивши близько 10 пострілів, кинули автомат і втекли на автомобілі, який був припаркований уздовж дороги, повідомляє "Київ Оперативний". Загиблому на вигляд 40-45 років.

Оновлення. В ефірі телеканалу "112 Україна" представник прес-служби поліції Києва Яна Неруш розповіла, що загиблий - чоловік 1964 року народження, уродженець РФ.

На місці вбивства знайшли автомат Калашникова, травматичний пістолет і гільзи калібру 5,45 мм. За даними поліції, вбивць було двоє.

Оновлення 10:30. Спікер Нацполіції Артем Шевченко в ефірі "112 Україна" заявив, що загиблий росіянин скоїв убивство на батьківщині, а в Україні переховувався.

"Учора на "Чернігівській" було вбито громадянина Російської Федерації, який у Російській Федерації скоїв злочин - убивство. І тут на нашій території він, припускаємо, переховувався", - зазначив він. Шевченко додав, що вбитий - уродженець Азербайджану на прізвище Мамедов.

Оновлення 14:30. Убитого Асіфа Мамедова розшукували в РФ за підозрою в убивстві, з 2015 року він у розшуку за поданням поліції міста Новокузнецьк (Кемеровська область). Злочин було скоєно 2014 року на вертолітному майданчику готелю. Там Мамедов вів переговори зі своїм знайомим. Під час конфлікту підозрюваний дістав пістолет і зробив кілька пострілів у 50-річного чоловіка. А після вбивства він подався за межі Кузбасу.

Нагадаємо, вчора близько 14:00 в приміщенні Подільського ЖЕКу в Києві невідомі кілька разів вистрілили з пневматичної зброї в чоловіка, відібрали в нього 200 тис. гривень і зникли. Потерпілий залишився живим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram