ГоловнаСуспільствоОсвіта

Міносвіти дозволило абітурієнтам подавати документи в паперовій формі

Така можливість поширюється тільки на тих, хто не може зареєструвати електронні кабінети.

Міносвіти дозволило абітурієнтам подавати документи в паперовій формі
Фото: www.mon.gov.ua

Міністерство освіти і науки дозволило абітурієнтам, які не мають можливості через технічні причини подати електронну заяву у ВНЗ, подавати паперову версію.

Про це повідомляють на сайті Міносвіти.

"З 15 липня 2017 року абітурієнти можуть подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії ВНЗ буде перевірена неможливість створення електронного кабінету. За результатами робочого дня приймальна комісія вищого навчального закладу повинна відправляти в держпідприємство "ІнфоРесурс" таблицю встановленого зразка з даними", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що таке рішення було прийнято для того, щоб заяви встигли подати ті абітурієнти, які вже зараз мають проходити творчі конкурси.

"Можливість подачі паперових заяв поширюється тільки на тих абітурієнтів, які через розбіжності в системі не можуть зареєструвати електронні кабінети. Якщо ж кабінет уже успішно створено, але є проблеми з подачею заяв, необхідно звернутися в сервіс підтримки з питань реєстрації", - наголошено в повідомленні.

Зараз у системі вже створено 137,7 тис. електронних кабінетів вступників і зареєстровано 563,5 тис. заяв абітурієнтів про допуск до участі в конкурсі, з яких в електронній формі подано 348,8 тис. заяв.

Нагадаємо, випускникам з Криму дозволили вступати у вузи сусідніх регіонів без ЗНО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram