ГоловнаСуспільствоПодії

На українсько-словацькому кордоні троє п'яних чоловіків погрожували прикордонникам

Конфлікт завершився стріляниною, бешкетників затримали.

На українсько-словацькому кордоні троє п'яних чоловіків погрожували прикордонникам
Фото: dpsu.gov.ua

В Закарпатській області співробітники Держприкордонслужби затримали трьох п'яних чоловіків, один з яких погрожував прикордонному наряду ножем.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Інцидент стався вчора в прикордонному населеному пунктів Завосина. Напередодні один з бешкетників був притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму і невиконання вимог прикордонників. Через деякий час він прибув до прикордонного наряду з погрозами.

"Цього разу не сам, а з групою підтримки" - з двома своїми товаришами. Чоловіки, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлювалися в бік правоохоронців та провокували конфлікт. Один з них, а точніше той, якого вже затримували на тому ж місці, погрожував прикордонникам ножем", - повідомили у ДПСУ.

Старший наряду був змушений зробити попереджувальний постріл у повітря з пристрою для відстрілу гумових куль. Потім прикордонники вибили ніж з рук нападника і затримали усіх трьох.

Стосовно затриманих складено адмінпротоколи за ст. 202 (порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил в контрольних пунктах в'їзду-виїзду) та ст. 185-10 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України...").

Стосовно чоловіка, який погрожував ножем, підготовлене і направлене повідомлення в поліцію за ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, в січні на кордоні з Польщею затримали чотирьох п'яних чоловіків, які намагалися уникнути перевірки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram