ГоловнаСуспільствоЖиття

Увечері в центрі Києва обмежать рух транспорту

У центрі столиці пройде марш на честь загиблого бійця АТО Мирослава Мисли.

Увечері в центрі Києва обмежать рух транспорту
Фото: Макс Требухов

Увечері в центрі Києва у зв'язку з проведенням маршу до дня народження загиблого в Луганській області офіцера 93-ї окремої механізованої бригади Мирослава Мисли тимчасово буде обмежено рух транспорту.

Про це повідомляють на сайті Київської міської держадміністрації.

"7 липня орієнтовно з 18:00 до 23:00 у зв'язку з проведенням маршу до дня народження Мирослава Мисли (відповідно до звернення ВО "Свобода") буде виконуватися призупинення або часткове обмеження руху транспорту на вулицях, якими пролягає маршрут заходу, а саме: від Арсенальної площі - вул. Грушевського - Кріпосного провулка - вул. Інститутської - вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) - Володимирським узвозом - вул. Сагайдачного - до Контрактової площі", - повідомляють на сайті мерії.

Зазначають, що під час проведення акції патрульні поліцейські можуть припиняти рух транспорту. Крім того, можливі тимчасові зміни в роботі автобусів №24, №62, №114 КП "Київпастранс".

У КМДА просять водіїв і пасажирів наземного громадського транспорту враховувати зазначену інформацію і утриматися від поїздок згаданими вулицями, за змогою обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, Мирослав Мисла загинув у жовтні минулого року біля Кримського в Луганській області. Він був членом партії "Свобода".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram