ГоловнаСуспільствоПодії

Поранений на військових навчаннях у Кривому Розі журналіст перебуває в лікарні у важкому стані

За фактом поранення представника ЗМІ поліція відкрила кримінальне провадження.

Поранений на військових навчаннях у Кривому Розі журналіст перебуває в лікарні у важкому стані
Фото: 1tv.kr.ua

Журналіст інтернет-видання "Перший Криворізький" В'ячеслав Вовк, якого підстрелили на навчаннях резервістів Збройних сил, перебуває в лікарні у критичному стані.

Про це повідомляє "Перший Криворізький" з посиланням на лікарів.

Також, за інформацією медиків, пораненого В'ячеслава Вовка відвезли на другу операцію. У постраждалого наскрізне вогнепальне поранення шиї. Пошкоджено хребет і спинний мозок.

Як стало відомо "Першому Міському" з власних джерел, зброя, з якої важко поранили журналіста, була без дозвільних документів. Нагородний "Глок", куля з якого вибила хребець, виявився нелегальним. Зараз стрільця вже затримали.

За фактом поранення представника ЗМІ в Кривому Розі поліція міста відкрила кримінальне провадження, повідомили Радіо Свобода у поліції міста.

За даними правоохоронців, дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, трагедія сталася вдень 6 липня на навчаннях резервістів Збройних сил близько Саксаганської райради. Військовослужбовці, за згодою хлопця, відпрацьовували на ньому захоплення зловмисника. Коли В'ячеславу заламали руки і заводили в будинок, пролунав постріл.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram