ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд повернув у держвласність 15 тис. гектарів мисливських угідь сина Пшонки

"У цей час судове рішення виконано в повному обсязі".

Суд повернув у держвласність 15 тис. гектарів мисливських угідь сина Пшонки
Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri

Суд визнаний нечинним договір про умови ведення мисливського господарства, а також зобов'язав товариство, яке пов'язують із сином колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки, повернути в державну власність мисливські угіддя площею понад 15 га на території Фастівського району.

Про це повідомив у

Фейсбуці генпрокурор Юрій Луценко.

Зазначене товариство отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями законодавчо визначеної процедури припинення права попереднього їхнього користувача - ДП "Фастівський лісгосп", а також за відсутності необхідних погоджень усіх землевласників і землекористувачів, які увійшли в межі мисливських угідь.

"У цей час судове рішення виконано в повному обсязі, що підтверджується актом державного виконавця Фастівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Київській області, у зв'язку з чим останнім винесено постанову про закінчення виконавчого провадження", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, в лютому Апеляційний суд

залишив чинним рішення суду першої інстанції, який ухвалив повернути державі понад 15 тис. га мисливських угідь, які були незаконно надані в користування Артему Пшонці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram