ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував лише 4 обстріли від початку дня, поранено одного військового

На півдні Донецької області не стріляли взагалі.

Штаб АТО нарахував лише 4 обстріли від початку дня, поранено одного військового
Фото: Макс Левин

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" від початку доби лише чотири рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, проте поранено одного українського військового. Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

На Луганському напрямку відразу після півночі противник обстріляв українські опорні пункти в районі Станиці Луганської з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. На світанку незаконні збройні формування випустили майже півдесятка мін калібру 120 мм по оборонних укріпленнях ЗСУ поблизу Кримського. Близько 9:00 години ранку бойовики зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли українських вояків, які тримають оборону біля селища Жовте.

На Донецькому напрямку бойовики один раз відкривали вогонь по українських підрозділах. Зокрема, у другій половині дня з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї били по одному з українських опорних пунктів у районі Зайцевого.

На Приморському напрямку бойовики вогню не відкривали.

Нагадаємо, що 1 липня на Донбасі було 25 обстрілів. Двоє військовослужбовців загинули, двоє отримали поранення і одного було травмовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram