ГоловнаСуспільствоЖиття

У Черкаській області поліцейські затримали серійного вбивцю

Чоловік також підозрюється в крадіжках.

У Черкаській області поліцейські затримали серійного вбивцю
Архивное фото

У Черкаській області поліцейські затримали жителя Чигиринського району, підозрюваного в причетності до двох убивств і серії крадіжок.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"Працюючи над розкриттям вбивства 78-річної пенсіонерки, тіло якої було виявлено минулого тижня у власному домоволодінні, поліцейські отримали інформацію про особу, яка може бути причетною до скоєння цього злочину. Виявлені на місці речові докази і свідчення свідків вказували на причетність до даного кримінального правопорушення раніше судимого 33-річного жителя Чигиринського району", - йдеться в повідомленні.

Оперативники отримали інформацію, що підозрюваного помітили в Чигиринському районі. Перевіряючи отриману інформацію, оперативники виявили його на мосту через річку в селі Байбузи.

"Побачивши поліцейських, чоловік почав утікати і стрибнув з моста в річку. Поліцейські швидко оточили місце, де, імовірно, переховувався зловмисник і влаштували ретельне прочісування території. Затримали втікача поблизу берега, він намагався сховатися в очеретах", - повідомили в поліції.

Затриманий зізнався в причетності до скоєння вбивства пенсіонерки в Черкаському районі і розповів про свою причетність до серії крадіжок на території області та в скоєнні вбивства 66-річного чоловіка, тіло якого було виявлено місяць тому.

Йому оголошено про підозру за ст.115 (умисне вбивство) і 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Слідство триває.

Нагадаємо, суд у Херсонській області засудив до 12 років позбавлення волі військовослужбовця за вбивство товариша по службі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram