ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат з початку доби

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат з початку доби
Фото: Макс Левин

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано п'ять випадків порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Враховуючи невисоку інтенсивність ворожого вогню, українські військові на жодну провокацію не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали", - наголошується в повідомленні.

На Донецькому напрямку зафіксовано два обстріли. Ще вночі терористи відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів по одному з опорних пунктів сил АТО поблизу Кам'янки. Вдень бойовики обстріляли позиції бійців АТО на Світлодарській дузі. З протитанкових гранатометів різних модифікацій били по оборонних укріпленнях неподалік Луганського.

На Луганському напрямку бойовики тричі порушили режим припинення вогню. З 82-мм мінометів - обстріляли позиції військових в районі Жовтого. Згодом активізувалися і снайперські групи противника. Зокрема, на світанку ворожі снайпери обстрілювали бійців, які тримають оборону в районі Попасної, а також вдень вони вели вогонь поблизу Новотошківського.

"Жоден український армієць в результаті ворожих обстрілів сьогодні не постраждав", - зазначили в штабі.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон представив Петру Порошенку свій план деокупації Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram