ГоловнаСуспільствоПодії

Подружню пару з Києва жорстоко вбили "знахарі", які лікували від безпліддя

Затримано двох підозрюваних.

Подружню пару з Києва жорстоко вбили "знахарі", які лікували від безпліддя
Фото: Пресс-служба полиции

Поліцейські затримали двох підозрюваних у жорстокому вбивстві молодої подружньої пари з Києва.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Молоді люди востаннє спілкувалися з родичами 14 червня, а вже наступного дня правоохоронці отримали заяву про їхнє зникнення.

Слідчі встановили, що останній телефонний дзвінок подружжя зробило з Чернігівської області, після чого їхні телефони були відключені. Поліцейські встановили ймовірне місце, де могли перебувати зниклі. Пізніше їхні тіла з ознаками насильницької смерті виявили закопаними біля ферми одного з сіл Чернігівської області.

"Подружня пара довго не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися з людиною, яка за допомогою магії пообіцяла їм допомогти. Коли вони за попередньою домовленістю приїхали до Чернігова, зловмисник-шахрай убив чоловіка та жінку і закопав тіла біля ферми", - розповів начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

За його словами, спочатку співробітники карного розшуку вийшли на слід спільниці, яку затримали неподалік від місця події. Самого ж підозрюваного в убивстві виявили та затримали на базі відпочинку в Черкаській області. У затриманих вилучили окультну літературу, амулети та різні ритуальні предмети.

За вбивство двох людей їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, двоє жителів Полтавської області знайшли в лісі Touareg з двома трупами, тіла закопали, а машину пустили на запчастини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram