ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ.

З початку дня на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

Ситуація в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою, з початку дня бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових. В результаті один боєць отримав поранення. Крім того, під час обстрілу Мар'їнки була поранена мирна мешканка.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Приморському напрямку ще до світанку бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Широкиного з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А поблизу Лебединського били з озброєння БМП і зенітної установки. Вже у другій половині дня терористи обстріляли Широкине з мінометів калібру 120 мм.

На Донецькому напрямку бойовики зосередили свій вогонь на північний схід від Авдіївки - біля селища Кам'янка. Терористи неодноразово відкривали вогонь з гранатометів, стрілецької зброї різних калібрів та БМП. Там же працював ворожий снайпер.

На луганському напрямку бойовики найбільше порушували "режим тиші". Ще на зорі противник випустив кілька 82-мм мін по опорних пунктах ЗСУ поблизу Щастя. Тут же, а також у районі Кримського і Лобачевого, терористи використовували великокаліберні кулемети і гранатомети різних модифікацій.

Нагадаємо, Тристороння контактна група домовилася про початок так званого хлібного перемир'я - додержання режиму тиші на час збирання врожаю - з 24 червня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram