ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі пасажир зарізав таксистку

Він не зміг домовитися про суму, розлютився і двічі вдарив жінку ножем у груди.

У Дніпрі пасажир зарізав таксистку
Фото: dp.npu.gov.ua

Патрульна поліція Дніпра вночі 18 червня затримала 30-річного жителя села Широке (Криворізький район) за підозрою у вбивстві 63-річної жінки, яка займалася приватними перевезеннями.

Про це повідомляють на сайті поліції Дніпропетровської області.

Його зупинили близько першої години ночі, коли він заїжджав на таксі Ford Sierra на Центральний міст у Дніпрі. Поліцейські помітили на білому автомобілі сліди крові, а на передньому пасажирському сидінні - закривавлений ніж.

Фото: dp.npu.gov.ua

Документів на право керування у водія, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, не було.

Він заявив, що сів у покинутий автомобіль на вулиці Саксаганського. Патрульні вирушили туди і знайшли тіло мертвої жінки з двома ножовими пораненнями в районі грудей.

Затриманого водія доставили до Шевченківського відділення поліції. Там він зізнався, що не зміг узгодити з таксисткою суму оплати за проїзд, розлютився і завдав жінці двох ударів ножем у груди. Потім витягнув померлу жінку з машини і сам сів за кермо. Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловікові вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram