ГоловнаСуспільствоЖиття

"Зелений" БЦ ASTARTA упорядкує кілька вулиць на Подолі Новости компаний

У липні 2017 року розпочнеться реконструкція декількох провідних транспортних магістралей Подолу, що примикають до Набережно-Хрещатицького шосе. Йдеться про вулицю Ярославську на ділянці від вул. Почайнинської до вул. Набережно-Хрещатицької і про вулицю Почайнинську на ділянці від вул. Нижній Вал до вул. Ярославської.

Як повідомили в прес-службі бізнес-центру ASTARTA, збільшення транспортної пропускної спроможності вулиць, будівництво нового дорожнього полотна, а також частковий ремонт тротуарів буде проведено БЦ ASTARTA, будівництво котрого перебуває на фінальній стадії. Очікується, що кияни побачать відремонтовані вулиці Ярославську і Почайнинську на початку осені 2017 року.

«Благоустрій вулиць і заміна дорожнього полотна не є вимогою міста до нашого об'єкту, це наша добра воля. Ми будуємо об'єкт європейського рівня, з міжнародним сертифікатом якості BREEAM, що формує образ сучасного Києва. Тому для нас важливо поліпшити навколишнє середовище, зробити його більш комфортним і для орендарів БЦ ASTARTA, і для всіх киян», ̶ прокоментував керівник проекту бізнес-центру ASTARTA Іван Пуголовкін.

Очікується, що в рамках ремонтних робіт київська міська влада також відремонтує і перекладе теплові мережі, водопостачання та каналізацію. Можливість проведення цих робіт перебуває на фінальному узгодженні в Київській міській адміністрації, ПАТ «Київводоканал» і ПАТ «Київенерго». Як повідомлялося раніше, БЦ АSTARTA відкриється в рамках ділового кварталу АSTARTA на початку жовтня 2017 року. У внутрішньому дворику БЦ АSTARTA буде облаштовано «зелений» громадський простір - сквер з оригінальним ландшафтним дизайном, фонтаном і зеленим газоном для "релакс-прогулянок" босоніж. Сквер буде відкрито не тільки для співробітників офісів БЦ, але і для всіх жителів і гостей Києва.

БЦ ASTARTA – перша будівля в Україні, зведена відповідно до технологій «зеленого» будівництва і сертифікована за міжнародним стандартом BREEAM. Інфраструктура БЦ створена в концепті «місто в місті»: зона побутових послуг, відділення банку та пошти, нотаріус, турагентство, ресторан, кав'ярня, їдальня, спортклуб, супермаркет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram