ГоловнаСуспільствоПодії

Водієм автомобіля, який в'їхав в людей у Львові, був колишній співробітник ДАІ

Водієм автомобіля, який в'їхав в людей у Львові, був колишній співробітник ДАІ
Фото: facebook.com/groups/govarta1

Журналісти львівського сайту "Варта1", що спеціалізується на надзвичайних подіях, назвали ім'я і прізвище водія позашляховика Toyota Land Cruiser, який у неділю вранці в'їхав на площу перед головним входом у церкву Св. Андрія, де саме зібралися віруючі. У результаті загинула жінка, ще кілька віруючих отримали травми.

Стверджують, що за кермом Land Cruiser був колишній інспектор ДАІ Віктор Макаришин, звільнений зі служби півтора року тому.

У поліції не називають імені водія, зазначаючи лише вік - 49 років. Також зі слів водія відомо, що він разом з дружиною також був на службі в церкві Св.Андрія. "Об 11:00 він з дружиною вийшов із церкви і сів за кермо. З невідомих йому причин авто збільшило швидкість, він не впорався з керуванням, проїхав 15 метрів по тротуару і скоїв наїзд на людей", - розповіла ZAXID.NET прес-секретар львівської поліції Світлана Добровольська.

Свого часу Макаришин працював старшим інспектором батальйону ДПС ДАІ ГУМВС України у Львівській області. У мережі також є відео, датоване березнем 2013 року, на якому знято суперечку Макаришина з автолюбителем, який і опублікував це відео.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram