ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 19 разів обстріляли позиції військових на Донбасі з початку дня

Постраждалих у результаті бойових дій немає.

Бойовики 19 разів обстріляли позиції військових на Донбасі з початку дня
Фото: facebook.com/ato.news

Бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі від початку дня.

Як сказано у вечірньому зведенні штабу АТО, в результаті бойових дій ніхто з бійців сил АТО сьогодні не постраждав.

На Приморському напрямку зафіксовано понад половину всіх збройних провокацій. Вранці бойовики випустили по півдесятка мін калібру 120 мм у бік наших позицій поблизу Павлополя і Чермалика. Там само, а також у районі Широкиного, Водяного і Талаківки незаконні збройні формування неодноразово відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики вночі обстріляли один з опорних пунктів сил АТО в передмісті Авдіївки з великокаліберних кулеметів. Згодом НВФ двічі відкривали вогонь по укріпленнях українських військовослужбовців поблизу Кам'янки зі 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів. Після обіду під ворожий вогонь потрапили позиції ЗС України, які розташовані на підступах до Луганського. Там бойовики застосовували автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку зафіксовано три факти порушення НВФ "режиму тиші". Зокрема, близько 15:00 вони накрили сили ЗСУ неподалік Кримського майже десятком мін зі 120-міліметрових мінометів. Ще раніше бойовики били зі станкового протитанкового гранатомета в районі Катеринівки, а біля Новоолександрівки вели вогонь зі стрілецької зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram