ГоловнаСуспільствоВійна

Мати зниклого в Донецьку блогера не виходить на зв'язок, - екс-депутат

За даними Фірсова, Васіна затримали бойовики "ДНР".

Мати зниклого в Донецьку блогера не виходить на зв'язок, - екс-депутат
Фото: zn.ua

Мати зниклого в Донецьку блогера Станіслава Васіна (справжнє прізвище - Асєєв) припинила виходити на зв'язок. Про це в ефірі програми Радіо Донбас.Реалії повідомив колишній депутат Верховної Ради Єгор Фірсов, передає Радіо Свобода.

"До певного моменту зв'язок з нею був, потім зв'язок перервався, вона перестала брати трубку. І журналісти, і громадські організації дзвонили їй, щоб дізнатися, що робити, але зв'язок перервався. Складно щось прогнозувати, але думаю, що на неї чиниться певний тиск", - зазначив він.

Єгор Фірсов розповів, що мама Стаса Асєєва залишалася єдиним комунікатором на окупованій території.

"Тому що потрібно було сходити написати заяву в так звані "правоохоронні органи", звернутися в Червоний Хрест, ОБСЄ.

Я їй сказав, що обов'язково потрібно піти і жорстко заявити: вона - мати, їй повірять та почнуть щось робити", - додав Фірсов.

Зв'язок з донецьким блогером і журналістом Станіславом Васіним (Асєєвим) зник на початку червня. Першим про зникнення Васіна повідомив екс-депутат Єгор Фірсов. За його словами, в угрупуванні "ДНР" родичам Станіслава Васіна не дають інформації про його місце перебування.

В ефірі Радіо Донбас.Реалії 14 червня Єгор Фірсов повідомив, що, за його даними, Васіна затримали саме представники угрупування "ДНР".

10 червня Служба безпеки України підтвердила зникнення Васіна в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram