ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд відпустив охоронця Яроша під домашній арешт

Михайло Навроцький буде лікуватися в медичній установі.

Суд відпустив охоронця Яроша під домашній арешт
Фото: Depositphotos/AndreyPopov

Заводський районний суд Кам'янського звільнив з-під варти охоронця народного депутата України Дмитра Яроша Михайла Навроцького, якого підозрюють у заподіянні вогнепального поранення, змінивши запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

До суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу - з утримання під вартою на домашній арешт - звернувся захист Михайла Навроцького, повідомляє Радіо Свобода.

Як повідомив адвокат Сергій Погосян, його підзахисний буде продовжувати проходити лікування в медичній установі.

У травні Апеляційний суд Дніпропетровської області відмовив у зміні запобіжного заходу Михайлу Навроцькому, не прийнявши аргументи захисту щодо його поганого самопочуття. Того ж дня підозрюваний опинився в реанімації обласної лікарні імені Мечникова. Лікарі діагностували у нього перелом кісток черепа, переломи ребер, відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

Нагадаємо, 14 травня в Кам'янському 29-річний водій таксі забрав з кафе трьох пасажирів. Під час поїздки таксист не відповів на привітання "Слава Україні!"

Коли машина приїхала до місця призначення, один з пасажирів завдав водієві ударів телескопічною палицею по голові. Таксист втік, але через кілька хвилин повернувся з іншими таксистами. Вони вступили в бійку з пасажирами. Одному з них вдалося втекти, а Навроцький дістав пістолет і зробив 3-4 постріли, потрапивши в ногу 50-річному чоловікові - також водієві таксі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram