ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі затримали ОЗУ, що складається з діючих і колишніх поліцейських

Зловмисники промишляли розбоєм і грабежами.

У Запоріжжі затримали ОЗУ, що складається з діючих і колишніх поліцейських
Фото: ssu.gov.ua

У Запоріжжі співробітники Служби безпеки та прокуратури затримали шістьох учасників організованого злочинного угруповання - діючих і колишніх поліцейських, які здійснювали розбійні напади.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

Як встановлено, до складу банди входили колишні співробітники спецпідрозділу "Беркут", а також діючі співробітники поліції.

Вони отримували від своїх інформаторів дані про отримання громадянами великих сум грошей, після чого грабували їх, погрожуючи вогнепальною зброєю і фізичною розправою. Трьох злочинців затримали під час нападу на квартиру місцевого жителя, де вони планували заволодіти 100 тис. гривень.

Фото: ssu.gov.ua

Фото: ssu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 368 КК. Усіх шістьох зловмисників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, їм оголошено про підозру. Вирішується питання про перекваліфікацію злочинних дій на ст. 257 (бандитизм).

Нагадаємо, раніше прокуратура передала в суд справу проти місцевого злочинного угруповання, яке торік здійснило збройний напад на інкасаторський автомобіль Ощадбанку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram