ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція оголосила про підозру чоловікові, який стріляв в Осмаєва

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поліція оголосила про підозру чоловікові, який стріляв в Осмаєва
Того, хто стріляв в Осмаєва ідентифікували як пітерського бандита Дінго
Фото: fontanka.ru, rbc.ua

Співробітники правоохоронних органів 3 червня оголосили про підозру чоловікові, який вчинив замах на колишнього командира батальйону ім. Дудаєва Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву.

Про це у фейсбуці написала спікер прокуратури Києва Надія Максимець.

"Зловмиснику, який намагався вбити добровольців АТО Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву, оголошено про підозру. За погодженням з прокуратурою Києва 3 червня слідчий Головного управління Нацполіції в Києві повідомив про підозру 58-річному чоловікові, який 1 червня скоїв замах на вбивство командира добровольчого батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву", - повідомила вона.

Дії кілера кваліфіковано за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство), санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Підозрюваний, якого поранили під час невдалого замаху, перебуває в одній зі столичних лікарень під посиленою охороною.

Нагадаємо, що ім'я кілера досі достеменно невідоме. У нього був паспорт, виданий на 58-річного уродженця Одеси Олександра Дакара. При цьому стрілець дуже схожий на петербурзького бандита Артура Курмакаєва, також відомого як Денісултанов, Крінарі, Тищенко, Цебро, Дінго.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram