ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули, п'ятеро були поранені на Донбасі в суботу

За добу бойовики здійснили 58 обстрілів.

Двоє українських військових загинули і п'ятеро були поранені в результаті бойових дій на Донбасі в суботу.

У ранковому зведенні штабу АТО сказано, що протягом доби бойовики "ДНР" і "ЛНР", яких підтримує Росія, здійснили 58 обстрілів позицій Збройних Сил України.

Найбільше обстрілів було зафіксовано на Приморському напрямку (південь Донецької області). Тут, зокрема, бойовики застосовували 120-міліметрові міномети біля Богданівки і 122-міліметрову артилерію біля Чермалика. З інших видів зброї стріляли біля Водяного, Гнутового, Новотроїцького, Талаківки, Мар'їнки. Інтенсивно обстрілювали Красногорівку. Кілька мін калібру 82 мм влучили в житлові квартали, в результаті чого одна місцева жителька отримала поранення.

На Донецькому напрямку зафіксовано обстріли в Авдіївці, біля Верхньоторецького, Зайцевого, Новолуганського, Невельського. Крім того, в суботу ввечері бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 мм Донецьку фільтрувальну станцію. Обставини і наслідки цього обстрілу з'ясовують.

На Луганському напрямку з міномета калібру 120 мм відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в районі Новоолександрівки. Стріляли також біля Новозванівки, Малинового, Кримського та Станиці Луганської.

Нагадаємо, що 2 червня на Донбасі теж загинули двоє військових і п'ятеро були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram