ГоловнаСуспільствоВійна

День в АТО: 19 обстрілів, одного військового поранено

Найскладніша ситуація - на Приморському напрямку.

День в АТО: 19 обстрілів, одного військового поранено
Фото: EPA/UPG

Від початку дня на сході України було зафіксовано 19 обстрілів з боку бойовиків "ДНР" і "ЛНР". У результаті бойових дій було поранено одного українського військового.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

Найскладніша ситуація - на Приморському напрямку. У перші години доби незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь зі 120-міліметрових мінометів по опорних пунктах у районі Богданівки. Пізніше з мінометів калібру 82 мм обстрілювали позиції біля Чермалика, Водяного, Мар'їнки, Красногорівки.

Крім того, по позиціях Збройних Сил України в районі Новотроїцького, Водяного і Чермалика бойовики протягом дня відкривали вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку вдень під обстрілом опинилися укріплення в передмісті Авдіївки. Бойовики стріляли з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї. На цьому ж напрямку ближче до вечора стріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї по одному з опорних пунктів сил АТО неподалік Невельського.

На луганській частині фронту бойовики до світанку відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів у районі Новоолександрівки. Після полудня з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали позиції біля Кримського. З гранатометів, а також озброєння БМП близько 17:00 обстріляли позиції біля Новозванівки.

Нагадаємо, що 2 червня на Донбасі двоє військових загинули і п'ятеро були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram