ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція встановила підозрюваного у справі про вбивство екс-голови "Укрспирту"

Зібрано достатньо доказів для повідомлення про підозру.

Поліція встановила підозрюваного у справі про вбивство екс-голови "Укрспирту"

Правоохоронці встановили підозрюваного в причетності до вбивства колишнього в.о. директора ДП "Укрспирт" Віктора Панкова, заявив голова Нацполіції Сергій Князєв.

"Співробітники поліції оцінили зібрані докази можливого оголошення підозри особам, які можуть бути встановлені і притягнуті до суду як підозрювані. У нас достатньо доказів для того, щоб нами встановленій особі оголосити підозру", - сказав Князєв журналістам у Дніпрі в п'ятницю, передає

Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, вранці 30 травня в Дарницькому районі Києва невідомий застрелив колишнього в.о. директора ДП "Укрспирт" (2014 рік) Віктора Панкова, радника нинішнього директора держпідприємства.

Зловмисник з автомобіля "Ауді" червоного кольору зробив кілька пострілів у Панкова і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. Гарячим слідом убивцю затримати не вдалося.

Панков у 2008-2009 роках був членом правління НАК "Надра України", у 2012 році прийшов працювати в "Укрспирт", займав посади заступника генерального директора з юридичних питань, в.о. гендиректора, першого заступника гендиректора з виробничо-фінансових питань "Укрспирту".

Панков звільнився з "Укрспирту" у грудні 2013 року, але в березні 2014 року знову повернувся в "Укрспирт" на посаду заступника гендиректора з юридичних питань. У грудні 2014 року Мінагропрод відсторонив керівника "Укрспирту" Михайла Лабутіна з посади, призначивши тимчасово виконувачем обов'язки гендиректора ДП "Укрспирт" його заступника Віктора Панкова. У 2016 році Панков був керівником апарату "Укрспирту".

ДП "Укрспирт" - монопольний виробник спирту в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram