ГоловнаСуспільствоЖиття

Херсонська область очікує 3,5 млн туристів у 2017 році

Туристичний сезон на Херсонщині розпочався 1 травня.

Херсонська область очікує 3,5 млн туристів у 2017 році
Фото: lazurnoe.at.ua

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв висловив надію, що в цьому році регіон збереже рекордний показник за кількістю туристів, які приїдуть сюди на відпочинок, - близько 3,5 мільйонів осіб.

Про це Гордєєв заявив на прес-конференції, повідомляє "Укрінформ".

"Ми в минулому році офіційно заявили в травні про 3 мільйони туристів [очікуваних в області в курортно-туристичному сезоні 2016 року]. Але потім, коли підрахували їх кількість, то це було десь 3,5 мільйона. Ми очікуємо таку ж цифру і в нинішньому сезоні. Але якщо буде більше - відповідно, подякуємо", - сказав голова адміністрації.

За його словами, Херсонська ОДА провела переговори з "Укрзалізницею" щодо збільшення в сезоні 2017 року кількості поїздів у Херсонську область з інших регіонів України.

Нинішній туристичний сезон на Херсонщині розпочався 1 травня, на місяць раніше ніж в минулому році, зазначив голова ОДА.

У курортно-туристичному сезоні 2015 року Херсонщину відвідало близько 2,8 млн туристів, що на 27% більше в порівнянні з 2014 роком. У 2016 році регіон відвідали близько 3,5 млн осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram