ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці, - СЦКК

Ніхто з хворих і лікарів не постраждав, але у будівлі вибито скло.

Бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці, - СЦКК

Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку незаконних збройних об'єднань мирних населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування. У четвер ввечері проросійські бойовики обстріляли лікарню у Красногорівці Донецької області, інформує прес-центр штабу АТО.

"Ввечері 25 травня сепаратисти вкотре здійснили обстріл житлового сектору населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонену мінськими домовленостями зброю великого калібру. Кілька боєприпасів розірвалися поблизу місцевої лікарні та житлових будинків", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що через обстріл найближчим часом лікарня буде змушена обмежити надання медичних послуг жителям Красногорівки та сусідніх населених пунктів.

"Ніхто з хворих і лікарів не постраждав, але у будівлі вибито шибки", - підкреслюється в повідомленні.

В Українській стороні СЦКК вважають, що такі злочини незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, про відверте небажання дотримуватися взятих на себе зобов'язань у рамках Тристоронньої контактної групи, свідомому плануванні і здійсненні терористичних актів проти мирного населення.

Раніше повідомлялося, що чотирьох військовослужбовців поранили в зоні АТО в четвер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram