ГоловнаСуспільствоЖиття

Відкриття київського велотреку після реконструкції відзначили лазерним шоу

Стадіон ледь не був знищений при Черновецькому.

Відкриття київського велотреку після реконструкції відзначили лазерним шоу з відеоінсталяцією про історію міста і цієї спортивної споруди.

Як повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка, на початку церемонії відкриття глядачам показали шоу вуличних культур у виконанні збірних команд Києва з брейк-данс і BMX rider, потім пройшло лазерне "бім-шоу" і відеоінсталяція з залученням новітніх 3d-технологій про історію Києва, велосипеда і велотреку.

Крім власне велотреку, столична влада облаштувала прилеглу територію, тут побудували паркінг, кафе і відновили сквер, який об'єднали в єдиний простір із територією велотреку. "Тут буде хороша дитяча велошкола, є чудовий сквер, паркінг, кафе, освітлення, відеоспостереження, є все, що потрібно. Ми сподіваємося, що на велотреку завжди буде багато людей, тут тренуватимуться діти і дорослі, тут будуть проходити змагання і проводитимуть дозвілля кияни", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, Київський велотрек був побудований на початку ХХ століття. У 2009 році його було частково знесено і впритул споруджено житловий багатоповерховий будинок і паркінг. У 2015 році велотрек повернули в держвласність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram