ГоловнаСуспільствоПодії

Вбивцю чоловіка біля McDonald's у Києві відпустили під домашній арешт

Суд врахував визнання провини і каяття.

Вбивцю чоловіка біля McDonald's у Києві відпустили під домашній арешт
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для чоловіка, який 29 квітня убив одним ударом відвідувача ресторану McDonald’s біля станції метро "Мінська" в Києві.

Слідчий суддя під час обрання підозрюваному запобіжного заходу взяв до уваги повне визнання ним своєї провини, щире розкаяння і активне сприяння розкриттю злочину. Крім того, суд поклав на підозрюваного низку процесуальних обов'язків, повідомляє прокуратура Києва.

16 травня підозрюваний (29-річний уродженець Дніпропетровської області) сам прийшов з повинною в прокуратуру. Після проведення впізнання одним зі свідків чоловікові було повідомлено про підозру у вбивстві.

29 квітня біля ресторану McDonald's між двома молодими чоловіками виник конфлікт. Відвідувач ресторану зробив іншому чоловікові зауваження через те, що той курив у недозволеному місці і лаявся на перехожих, а після перепалки вдарив опонента в обличчя. Той впав на асфальт. До моменту прибуття поліцейських лікарі констатували смерть потерпілого. Підозрюваний у його вбивстві пішов з місця інциденту, проте його зафіксували камери відеоспостереження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram