ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби

Російсько-терористичні війська 19 разів відкривали вогонь.

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби
Фото: Надано автором

З початку доби втрат серед українських військових під час бойових дій на Донбасі не було.

Російсько-терористичні війська 19 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку бойовики обстрілювали опорні пункти ЗСУ в районі Павлополя, Широкиного, Водяного з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Біля Чермалика вони били з великокаліберного кулемета. По позиціях біля Красногорівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. Військових, які тримають оборону поблизу Новотроїцького, обстрілював ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку околиці Авдіївки і окремі позиції південніше цього міста противник обстрілював з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З передмістя тимчасово окупованої Горлівки бойовики били в сторону опорних пунктів у районі Зайцевого з озброєння БТР, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку, обстрілявши рано вранці військових у районі селища Жовте з 120-мм мінометів, а позиції біля Лопаскиного зі станкового протитанкового гранатомета, незаконні збройні формування істотно знизили свою вогневу активність. Протягом світлого часу доби не було зафіксовано жодного факту застосування ними зброї на цьому напрямку.

Нагадаємо, вдень у вівторок штаб АТО спочатку повідомив, що бойовики частково зайняли так звану "сіру зону" у районі Пісків на Донецькому напрямку, але потім спростував, а попереднє повідомлення видалив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram