ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО спростував захоплення бойовиками "сірої зони" біля Пісків (оновлено)

Прес-центр видалив своє повідомлення і оприлюднив спростування.

Штаб АТО спростував захоплення бойовиками "сірої зони" біля Пісків (оновлено)
Фото: facebook.com/ato.news

Бойовики на Донбасі частково зайняли так звану "сіру зону" в районі населеного пункту Піски на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці. Пізніше, однак, штаб АТО оприлюднив спростування, а попереднє повідомлення видалив.

"Прес-центр штабу антитерористичної операції повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності, і була неправильно викладена і висвітлена. Військовослужбовці сил АТО жодного метра української землі не віддали і не віддадуть", - відзначили в штабі АТО.

Раніше там повідомляли, що терористи відкрили вогонь зі стрілецької зброї, потім підключили артилерію, під прикриттям якої пішли в наступ.

"Наші десантники були готові до цього і відкрили вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Увійшовши в сіру зону, ворожі підрозділи наразилися на сильний спротив і зупинилися - чергова загарбницька атака була припинена", - повідомили в штабі.

Командир підрозділу десантників з позивним "Фанат" розповів, що терористи активізували обстріл після "зимової сплячки". Зараз вони активно проводять інженерні роботи й облаштовують свої позиції.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 37 разів обстріляли позиції ЗСУ, в результаті двоє військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram