ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовослужбовець отримав поранення в зоні АТО у п'ятницю

Бойовики 22 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Один військовослужбовець отримав поранення в зоні АТО у п'ятницю
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Приморському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем терористи обстрілювали позиції ЗСУ в районі Широкиного, Водяного, Павлополя, Гнутового і Чермалика. Крім того, в районі Павлополя противник бив зі 120-мм мінометів, а біля Широкиного - з артилерійських систем калібру 122 мм. Бійців, що захищають Мар'їнку, обстрілювали з великокаліберних кулеметів, тут також працював ворожий снайпер. Красногорівка потрапила під вогонь з мінометів калібру 82 мм, зенітної установки і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики вранці били із протитанкового ракетного комплексу неподалік Зайцевого. На цій же ділянці фронту підрозділи російсько-терористичних військ з гранатометів відкривали вогонь в районі Новоселівки Другої, зі стрілецької зброї - поблизу Невельського. А позиції біля Пісків обстріляли з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів.

На Луганському напрямку зафіксовано менше обстрілів. Проте один з опорних пунктів біля Кримського противник обстріляв з гранатометів, 82-мм мінометів і артилерії калібру 122 мм В районі Новотошківського терористи відкривали вогонь по українських вояках з гранатометів. Тут також працював снайпер бойовиків.

Нагадаємо, поблизу села Новолуганське в Донецькій області загинув доброволець з Грузії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram