ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Кривого Рогу погрожував патрульним шаблею

Вгамувати дебошира вдалося тільки за допомогою додаткового екіпажу правоохоронців.

Житель Кривого Рогу погрожував патрульним шаблею
Фото: 1tv.kr.ua

У неділю ввечері патрульні поліцейські затримали жителя Кривого Рогу, який погрожував зарубати їх шаблею.

Як повідомляє "Перший міський", близько 22:00 інспектори поліції помітили біля будинку по вулиці Симонова чоловіка з шаблею.

Побачивши патрульних, він заховався в одному з під'їздів багатоповерхівки. Через кілька хвилин чоловік вибіг на вулицю і почав нецензурно висловлюватися на адресу правоохоронців, а також погрожував копам фізичною розправою. На зауваження поліцейських зловмисник не реагував. Але після тривалих переговорів свавільний городянин поклав холодну зброю на землю.

25-річний чоловік продовжував поводитися неадекватно. Вгамувати дебошира вдалося тільки за допомогою додаткового екіпажу правоохоронців. На порушника патрульні вдягнули кайданки і доправили його в Довгинцівське відділення поліції. Шаблю правоохоронці вилучили, а також опитали очевидців події. Тепер зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі до трьох років за загрозу життю поліцейських.

Нагадаємо, що схожий випадок стався минулої осені в Кременчуку. Там поліцейські затримали чоловіка, який розмахував на вулиці мечем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram